Aanleg eco-passage in de Badweg Hoek van Holland

03 apr 2019

De komende weken werken we aan de Badweg ter hoogte van de afslag Rivierkant (Klik op foto voor de locatie). Het werk is noodzakelijk voor het maken van een zogenaamde Eco Passage. Deze passage maakt een veilige oversteek van de Badweg mogelijk voor onder andere de rugstreeppad. De strandpaviljoens en Landal Beach Villa’s blijven gedurende de aanleg van de Eco passage bereikbaar. Het werk start aanstaande maandag 8 april en duurt naar verwachting tot 3 mei 2019.

Werk in uitvoering
We zagen een sleuf in de weg en brengen een betonnen buis aan. De weg wordt hiervoor per weghelft opgebroken en hersteld. Als gevolg van de afmeting van het Ecoduct ontstaat er een soort verkeersdrempel.

Strand bereikbaar
Autoverkeer en huldiensten kunnen gedurende het werk altijd van de Badweg gebruik blijven maken. Verkeer gaat in twee richtingen over 1 rijstrook, meteen voorrangsregeling. Dit wordt aangegeven met borden. Fietser en voetgangers worden langs het werk geleid. De Beach Villa’s blijven gewoon bereikbaar. Mocht zich tijdens het werk een top-stranddag voordoen dan staan er verkeersregelaars bij het werk om het verkeer soepel te laten passeren.

Informatie
Voor meer informatie over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de omgevingsmanager Marco Bekker via telefoonnummer: 010 489 4334 of via e-mail: ahm.bekker@rotterdam.nl.

© 2020 HoekseLijn - Website ontwikkeling Cipix Internetbureau Rotterdam