Gestuurde boring W. van Houtenstraat Hoek van Holland

08 jun 2017

Maandag 12 juni voert de projectorganisatie Hoekse Lijn werkzaamheden uit aan de Willem van Houtenstraat te Hoek van Holland. Het werk bestaat uit het maken van een gestuurde boring voor een drinkwateraansluiting en een rioolaansluiting. De aansluitingen zijn bestemd voor het metrostation Hoek van Holland Haven.

Gestuurde boring
Om de boring mogelijk te maken, wordt ter hoogte van de huisnummers Willem van Houtenstraat 75 tot en met 85 (het pleintje) een booropstelling gemaakt met een vrachtwagen, een container en een unit met boorvloeistof. De boring gaat onder het weitje van de kinderboerderij door.

Parkeren
Om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren willen wij u vragen uw auto overdag, tussen 07.00 uur en 18.00 uur, elders te parkeren in de wijk.

Planning
De werkzaamheden starten op maandag 12 juni en zijn naar verwachting op dinsdag 13 juni gereed. Het werk vindt op beide dagen plaats van 07.00 uur tot 18.00 uur. Weersinvloeden en andere onvoorziene omstandigheden kunnen het werk verstoren, wat mogelijk kan leiden tot verschuivingen in de planning.

Voor meer informatie over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de projectorganisatie Hoekse Lijn via telefoonnummer: 010 489 4334 of via e-mail: ahm.bekker@rotterdam.nl.

© 2020 HoekseLijn - Website ontwikkeling Cipix Internetbureau Rotterdam