Groot transport stationselementen Schiedam Nieuwland

04 jul 2017

Donderdag 6 juli en vrijdag 7 juli vinden grote transporten met stationselementen plaats voor de bouw van het nieuwe metrostation Schiedam Nieuwland. 

Transport 1 door de Piersonstraat en Johan de Wittsingel
Op donderdag 6 juli 2017 vindt een groot transport plaats van elementen die benodigd zijn voor het nieuwe station Schiedam Nieuwland.

Parkeerverzoek
Omdat de elementen voor het nieuwe metrostation Schiedam Nieuwland forse afmetingen hebben, wordt aan beoners verzocht de auto alleen aan de zijde van de woningen te parkeren. En de auto binnen het vak te parkeren, zodat deze niet uitsteekt over het parkeervak de rijbaan in. Op deze wijze blijft er maximale maneuvreerruimte voor het transport.

Transportroute
De stationselementen worden vanaf de Burgemeester van Harenlaan, de Piersonstraat en de Johan de Wittsingel aangevoerd. Dit transport vindt plaats onder begeleiding van verkeersregelaars.

Transport 2 door de Van Limburg Stirumstraat
Op vrijdag 7 juli 2017 vindt opnieuw een groot transport plaats van elementen die benodigd zijn voor het nieuwe station Schiedam Nieuwland.

Parkeerverzoek
Omdat de elementen voor het nieuwe metrostation Schiedam Nieuwland forse afmetingen hebben, wordt aan bewoners verzocht de auto zo te parkeren dat deze niet uitsteekt over het parkeervak de rijbaan in. Zo blijft er maximale maneuvreerruimte over voor het transport.

Transportroute
De stationselementen worden via de rotonde Nieuwe Damlaan - Burgemeester van Haarenlaan - over de groenberm - de Van Limburg Stirumstraat ingereden. Dit transport vindt plaats onder begeleiding van verkeersregelaars.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marco Bekker via telefoonnummer: 010 489 4334 of via e-mail: ahm.bekker@rotterdam.nl.

© 2020 HoekseLijn - Website ontwikkeling Cipix Internetbureau Rotterdam