Hijsen en plaatsen technische ruimte aan de Van Limburg Stirumstraat Schiedam

16 jan 2017

In de nacht van woensdag 18 op donderdag 19 januari 2017 wordt vanaf het Bijdorpplein de technische ruimte over het spoor gehesen en aan de Van Limburg Stirumstraat op de fundering geplaatst. Dit moet in de nachtelijke uren plaatsvinden, als de trein niet rijdt.

Wat gaan we doen?
Eind vorig jaar is de fundering van de technische ruimte al aangebracht. Nu wordt de unit op de plek gezet. De kraan die de technische ruimte hijst, wordt aan de overzijde van het spoor, aan het Bijdorpplein, opgebouwd. Dit gebeurt op woensdag 18 januari. Aansluitend wordt in de nacht de technische ruimte over het spoor gehesen en op zijn plaatst gezet aan de Van Limburg Stirumstraat. Omdat we dit werk in de nacht uitvoeren, is het nodig bouwlampen te plaatsen. Om de overlast hiervan zo veel mogelijk te beperken, zijn de bouwlampen op het spoor zijn gericht.

Werktijden

  • In de avond van 18 januari wordt aan de zijde van het Bijdorpplein de kraan opgebouwd.
  • Wij gaan in de nacht van 18 op 19 januari van 01.00 tot 05.00 uur de technische ruimte over het spoor hijsen en dan plaatsen op de fundering aan de Van Limburg Stirumstraat.
  • De kraan wordt in de morgen van 19 januari vanaf 07.00 uur ook weer afgebroken aan de zijde van het Bijdorpplein. 

Meer informatie
Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met het projectbureau Hoekse Lijn, telefoon 010 4894334.

© 2020 HoekseLijn - Website ontwikkeling Cipix Internetbureau Rotterdam