Nachtwerk aan metroviaduct voor project Hoekse Lijn

29 jul 2016

Vanaf maandag 1 augustus werken we voor 3 nachten aan het metroviaduct tussen de ’s Gravelandseweg en station Schiedam Centrum, op het werkterrein achter de brandweerkazerne. Het gaat om het plaatsen van liggers voor het nieuwe deel van het metroviaduct voor de Hoekse Lijn. Het werk gebeurt in de nacht, omdat het transport van de liggers over de weg alleen in de nachtelijke uren mag plaatsvinden. Het plaatsen van de liggers geschiedt met een hydraulische kraan.

Nachtwerk en werktijden
Het werk vindt plaats in drie nachten:
Van maandag 1 augustus op dinsdag 2 augustus, van dinsdag 2 augustus op woensdag 3 augustus en van woensdag 3 augustus op donderdag 4 augustus. De werktijden zijn van 22.00 uur tot 06.00 uur.

Maatregelen ‘s Gravelandseweg
Voor het transport van de liggers, moeten we verkeermaatregelen treffen. Op de ’s Gravelandseweg worden op de middenberm rijplaten gelegd en worden de borden verwijderd om de inrit naar het bouwterrein toegankelijk te maken.
Tijdens het achteruit inrijden van het terrein zullen er verkeersregelaars aanwezig zijn die het verkeer in twee richtingen begeleiden.

Voor meer informatie over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met ondergetekende via telefoonnummer:  010 489 43 34 of via e-mail: ahm.bekker@rotterdam.nl

© 2020 HoekseLijn - Website ontwikkeling Cipix Internetbureau Rotterdam