Nachtwerk op het uitloopspoor Schiedam, plaatsen definitieve vluchtbordessen

02 jun 2017

Dit weekend (nacht)werk aan het uitloopspoor te Schiedam. Het gaat om het plaatsen van definitieve vluchtbordessen op het metroviaduct. Het werk start zaterdagnacht 3 juni 2017 en is naar verwachting gereed op maandagavond 5 juni 2017. Tijdens het werk zijn enkele parkeervakken niet te gebruiken.

Plaatsen definitieve vluchtbordessen op het uitloopspoor
Tijdens de (nacht)werkzaamheden worden de tijdelijke houten vluchtbordessen vervangen door definitieve stalen vluchtbordessen. De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

Het treffen van de verkeersmaatregelen (plaatsen tijdelijk verkeersborden e.d.)
Het aanvoeren en opstellen van twee mobiele hijskranen
Demonteren en afvoeren van de tijdelijke houten vluchtbordessen
Gaten boren voor de verankering van de vluchtbordessen
Hijsen van de stalen vluchtbordessen
Plaatsen definitieve stalen vluchtbordessen
Verkeersmaatregelen

De mobiele hijskranen worden aan- en afgevoerd via de ’s Gravelandseweg, Johan Braakensiekstraat en Louis Raemaekersstraat. Voor het opstellen van de kranen wordt een deel van de parkeerplaatsen aan de noordzijde van de Louis Raemaekersstraat afgezet. De parkeerplaatsen aan de zijde van de flat blijven bereikbaar. De Louis Raemaekersstraat blijft toegankelijk voor het verkeer.

Werktijden
De (nacht)werkzaamheden, die 24 uur per dag doorgaan, starten zaterdag 3 juni om 00.00 uur en zijn naar verwachting gereed op maandag 5 juni om 20.00 uur.

Planning
Weersinvloeden en andere onvoorziene omstandigheden kunnen het werk verstoren, wat mogelijk kan leiden tot verschuivingen in de planning.

Voor meer informatie over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met ondergetekende via telefoonnummer: 010 489 4334 of via e-mail: ahm.bekker@rotterdam.nl.
 

© 2020 HoekseLijn - Website ontwikkeling Cipix Internetbureau Rotterdam