ProRail: Werkzaamheden aan het spoor Schiedam-Centrum – Hoek van Holland Strand

14 jul 2016

In het weekend van vrijdag 15 juli 23.00 uur t/m maandag 18 juli 06.00 uur werkt ProRail aan het spoor bij u in de buurt. Omdat u dichtbij woont, heeft u daar mogelijk last van. Daarom houden we u graag op de hoogte van onze werkzaamheden, zodat u weet wat u kunt verwachten. In deze brief leest u er meer over.

Overzicht van de ProRail werkzaamheden
De werkzaamheden betreffen voorbereidingen van ProRail voor de ombouw van de Hoekse Lijn en onderhoudswerkzaamheden. Deze kunnen zorgen voor extra verkeersdrukte bij u in de buurt. Ook kunt u soms last hebben van geluid, trillingen of bouwverlichting. Hiervoor vragen wij uw begrip.

Waarom werken we 's nachts?
ProRail werkt vaak 's nachts of in het weekend, omdat er dan minder of geen treinen rijden. We begrijpen echter dat dit voor u vervelend kan zijn. Daarom probeert de aannemer zoveel mogelijk rekening te houden met de omgeving. Bijvoorbeeld door het gebruik van stille machines en machines niet langer te gebruiken dan strikt noodzakelijk is.

Geen treinverkeer op 16 en 17 juli
Vanwege de werkzaamheden is er geen treinverkeer tussen Schiedam-Centrum en Hoek van Holland Strand op zaterdag 16 juli en zondag 17 juli. NS zet bussen in. Meer informatie vindt u op ns.nl.

Heeft u vragen?
Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken via www.prorail.nl/contact. Of bel 0800 - 776 72 45 (gratis). Dat kan doordeweeks tussen 8.00 uur en 18.30 uur en bij noodgevallen of ernstige overlast natuurlijk ook buiten kantoortijden.

Met vriendelijke groet,
Ir. Cees de Vries
directeur Regio Randstad Zuid,
ProRail

ProRail is verantwoordelijk voor het spoorwegnet van Nederland. Wij beheren, onderhouden en vernieuwen het spoor en de stations. Zo houden we het spoor veilig, betrouwbaar en duurzaam. Meer weten over onze werkzaamheden? Kijk dan op www.prorail.nl/vernieuwing.

© 2020 HoekseLijn - Website ontwikkeling Cipix Internetbureau Rotterdam