RET Kennismakingsdag 'metro op de Hoekse Lijn'

23 sep 2019

Kennismakingsdag 'metro op de Hoekse Lijn'
Als de testen succesvol worden afgerond en de RET de vergunning krijgt om met reizigers op het traject van de Hoekse Lijn te rijden, kun je op zaterdag 28 september as. van 12:00 tot 20:00 uur gratis kennismaken met de metro op de verlengde metrolijn B (de Hoekse Lijn). De metro rijdt dan tussen Schiedam Nieuwland en Hoek van Holland Haven (vice versa) en alle stations langs het traject van de Hoekse Lijn zijn open. Je reis met de metro tussen Hoek van Holland en Schiedam Nieuwland is deze dag gratis!

Vanaf 30 september start de RET samen met de reizigers de verlengde metrolijn B op
Als de testen succesvol worden afgerond en de RET de vergunning krijgt om met reizigers te rijden op het traject van de Hoekse Lijn, kunnen we vanaf 30 september samen de metro op de Hoekse Lijn opstarten: je kunt dan met metrolijn B reizen tussen Hoek van Holland Haven en Rotterdam. Op deze pagina lees je wat de opstartfase betekent en hoe de RET zo goed en snel mogelijk eventuele 'kinderziektes' probeert op te lossen én hoe je hierbij kunt helpen. Actualiteiten met betrekking tot de opstartfase en de definitieve exploitatie van de metro op de Hoekse Lijn worden ook op deze pagina geplaatst.

De RET houdt je op de hoogte van de planning op deze pagina, via de nieuwsbrief 'Nieuws over de Hoekse Lijn' en de RET facebookpagina.

© 2020 HoekseLijn - Website ontwikkeling Cipix Internetbureau Rotterdam