Werk aan Metro aan Zee rond de feestdagen

19 december 2020

In de komende twee weken voert de aannemer op het bouwterrein slechts kleine werkzaamheden uit. Vanaf maandag 4 januari 2021 wordt weer volop gewerkt.
 
(Geluids)Hinder door generatoren beveiligingscamera's
Werkzaamheden veroorzaken helaas altijd hinder. We proberen de overlast echter tot een minimum te beperken.  

  • De aannemer gebruikt generatoren voor het opladen van accu’s voor onder andere de beveiligingscamera’s. In de weken 52 (21 t/m 27 dec 2020) en 53 (28 dec t/m 3 jan 2021) worden tussen ca 14:00 tot 16:00 uur deze generatoren automatisch gestart. Dit gebeurt alleen op doordeweekse dagen en dus niet op zaterdag en zondag.
  • Vanaf 4 januari 2021 zullen de generatoren automatisch gestart worden aan het begin van de werkdagen en stoppen aan het einde van de werkdagen.
  • En zoals eerder vermeld maken de (vracht)wagens gebruik van geluidssignalen, de bekende 'piepjes'. Deze signalen piepen als de (vracht)wagens achteruitrijden en kunnen als hinderlijk worden ervaren. De achteruitrij piepjes zijn echter niet alleen verplicht, maar ook noodzakelijk voor uw en onze veiligheid.

Calamiteitennummer tijdens de feestdagen 
Voor calamiteiten of klachten over het werk aan Metro aan Zee kunt u in rond de feestdagen het beste contact opnemen met het algemene nummer van de Hoekse Lijn, Metro aan Zee:

  • Telefoonnummer 010 489 4334
     

Wij wensen iedereen prettige kerstdagen en een gelukkig, maar vooral gezond 2021